فرهنگسرای رسانه

در یک نگاه گذرا رویکرد فرهنگی فرهنگسرا به دو بخش کلان و منطقه‌ای قابل تقسیم است که در بخش کلان، جهت‌گیری برنامه‌ها در راستای ارتقای سواد رسانه‌ای شهروندان، ارتباط تعاملی با اساتید فن و اصحاب رسانه‌ها و پیوند میان مدیریت فرهنگی شهر با رسانه ها، تربیت نیروی متعهد و متخصص رسانهای از میان جوانان علاقه‌مند، آموزش شهروندان در بهره‌گیری مثبت و هدف‌مند از ابزارها و وسایل ارتباطی نوین است و  فرهنگسرا با این رویکرد به فعالیت هایی از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برپایی نشست های نقد و تحلیل کارشناسی با تأکید بر موضوعات روز در زمینه رسانه‌های مکتوب، تصویری، شنیداری، سینما، تئاتر، تلویزیون، کتاب و ادبیات و ارائه خدمات به اصحاب رسانه، می پردازد.

در بخش منطقه‌ای و محلی نیز می‌توان به فعالیت‌های فرهنگ‌سرا در سه بخش آموزشی ، ورزشی و کتابخانه تخصصی اشاره کرد که بخش آموزشی با دو رویکرد عمومی و تخصصی، در راستای افزایش دانش رسانه‌ای شهروندان فعالیت می‌کند. در بخش آموزش عمومی، کلاس‌ها به آموزش‌های عمومی در رشته های هنرهای تجسمی زبان، کامپیوتر، علوم قرآنی و کلاس‌های هنری اختصاص دارد. در بخش تخصصی نیز سرفصل‌های آموزشی در حوزۀ رسانه‌های مکتوب، تصویری، شنیداری و سایبر برنامه‌ریزی شده است. سرفصل‌های این بخش در دو قالب کلاس و کارگاه با عنوان «مدرسه رسانه» برگزار می‌شود.

در بخش ورزشی نیز با برخورداری از سالن چندمنظوره، استخر، سونا و جکوزی، سالن بدنسازی، زمین بازی اسکواش و سالن ورزش های رزمی در رشته های مختلف خدمات آموزشی و تفریحی به شهروندان و اهالی رسانه ارائه می شود.

تاریخچه فرهنگسرا:

فرهنگسرای رسانه از سال ۱۳۸۵ در بخشی از فضای فرهنگ‌سرای خاوران، با هدف ترویج فرهنگ استفاده از رسانه‌ها، به‌ معنای عام (نشریات، رسانه‌های مجازی، تئاتر و سینما، رادیو و تلویزیون، کتاب و…)، کار خود را آغاز کرد. سپس در ۲۲ مرداد ۱۳۸۶ با هدف ایجاد پاتوق رسانه‌ای برای خبرنگاران به ساختمانی جدید در منطقۀ ۶  واقع در میدان ولیعصر، منتقل شد.

فرهنگ‌سرای رسانه با توجه به استقبال اصحاب رسانه از برنامه‌ها و فعالیت‌های ارائه شده و به منظور توسعه میدان فعالیت و همچنین با توجه به حجم وسیع مخاطبان و با تأکید بر ضرورت توسعه فعالیت‌های مرتبط با فضاهای رسانه‌ای بنا به مطالبات اصحاب رسانه و دست‌اندرکاران عرصه‌های فرهنگی و هنری از ۱۸ آذرماه ۱۳۹۱ به فضایی وسیع‌تر واقع در خیابان شهید گل نبی، خیابان شهید ناطق نوری، میدان قبا منتقل شد

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.